Om oss

Vi är två glada människor som har en färgbutik lite utanför Tidaholms centrum.
Thord Lidén startade upp Toro måleri 1980talet tillsammans med Ronald Adollarsson. De hade en målerifirma och utförde all slags målning från sprutmålning till byggnadsmålning.
Sen tog Thord över företaget helt själv och 2000 öppnade han även en färgbutik. Efter några år la han ner måleriverksamheten och satsade på färgbutiken istället.

Toro hade en butiksyta på 125kvm och våren 2007 bestämde sig Thord att bygga ut butiken med 500kvm inredningsavdelning med textiler, present, ljus, krukor, lampor m.m.
I juni 2007 sökte Linn Karlsson jobb hos Thord som jobbade då på Billingefärg i Skövde och i september började hon jobba på Toro som anställd. Då var det att börja plocka upp varor och göra klart nybygget.
Den 14 oktober 2007 öppnade vi portarna för den nya inredningsavdelningen. Samtidigt som vi öppnade bytte vi namn till Toro Färg & Heminredning.
Den 29 maj 2009 utökade vi även färg och tapetavdelningen med 300kvm. Vi tog även in mer verktyg och el tillbehör i sortimentet.
I juli 2011 blev Linn Karlsson delägare med Thord Lidén och i januari 2014 tog Linn över verksamheten och driver den ihop med sin man Andreas Karlsson.

Så idag har vi en butik på 800kvm med färg, tapeter, textil och inredning. Vi ligger på Skogsholmsvägen 3 bakom OKQ8 i Tidaholm. Vi har bra parkeringsmöjligheter och butiken är handikappanpassats (på några få ställen kan det vara svårt att komma fram)
Varmt välkomna in till oss!!
Linn och Andreas Karlsson

 

Inspirationskväll på Toro Färg i Tidaholm

inspirationskvall

inspirationskvall-2